+38 (066) 869-45-28, +38 (0332) 78-48-87
ТОВ “Сі Джі Трейд”
  • Головна
  • Про компанію
  • Продукція
  • Рецепти
  • Співпраця
  • Контакти
  • 🇷🇺🇬🇧Language
    • 🇷🇺Русский
    • 🇬🇧English

Томатна тортилья зі шпинатом

Томатна тортилья зі шпинатом під сирним соусом бешамель

Простий рецепт для корисного і швидкого обіду. Шпинат чудово поєднується з сиром фета — особливо під шубою з соусу бешамель

  • 6 шт. Томатної тортильї Dijo
  • 2 ложки сметани
  • 800 г свіжого шпинату (або 2 упаковки замороженого)
  • 150 г сиру фета
  • дрібка тертого мускатного горіха, солі і перцю
  • 1 зубчик часнику, видавленого через часникодавку
  • 2 ложки рослинної олії
  • 1½ ложки борошна
  • ½ л молока
  • 100-150 г тертого сиру «Гоуда»

Крок 1:

Шпинат ополіскуємо, бланшируємо, віджимаємо і нарізаємо (заморожений спочатку розморожуємо і теж добре віджимаємо). Додаємо нарізаний дрібними кубиками сир фета, сметану, часник, сіль, перець — все ретельно перемішуємо.

Крок 2:

Обсмажуємо олію і борошна робимо білу зажарку. Перемішуючи лопаткою, повільно вливаємо холодне молоко і смажимо, поки соус не стане густим. Знімаємо його з вогню, змішуємо з тертим сиром «Гоуда», додаємо до смаку приправи: мускатний горіх, сіль, перець.

Крок 3:

Томатні тортильи Dijo фаршируємо шпинатним фаршем, звертаємо в рол і щільно укладаємо в змащену жиром форму для випічки — заливаємо сирно-бешамельним соусом.

Крок 4:

Блюдо запікаємо біля 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 ° C. Подаємо на стіл гарячим.

Перейти до списку рецептів

Контакти

43023, Волинська область,
м. Луцьк, вул. Карбишева, 1
+38 (066) 869-45-28
+38 (0332) 78-48-87
[email protected]

Категорії

  • Головна
  • Про компанію
  • Продукція
  • Рецепти
  • Співпраця
  • Контакти
  • 🇷🇺🇬🇧Language
    • 🇷🇺Русский
    • 🇬🇧English

Дистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”

Всі права захищені, 2019.

ТОВ “Сі Джі Трейд” - офіційний дистриб'ютор в Україні