...
Croutons Rialto SOPA_LARANJA002 Крутони круглі натуральні Rialto 100г Catalogo_Rialto_2025_low_compressed (1)-images-266 Catalogo_Rialto_2025_low_compressed (1)-images-265 Catalogo_Rialto_2025_low_compressed (1)-images-268

Оптом і в роздріб

Крутони круглі Rialto 100 г

Ідеально круглі, неперевершено хрусткі!

Крутони круглі Rialto 100 г – це класика хрусткого доповнення, виконана в елегантній круглій формі. Вони створені для того, щоб не просто доповнити, а й прикрасити будь-яку вашу страву, зробивши її візуально привабливою та неймовірно апетитною.

  • Досконала форма: Ідеально круглі крутони зручні для ложки, красиво виглядають на поверхні супу або у салаті, додаючи нотку ресторанної подачі.
  • Класичний смак: Виготовлені з добірного пшеничного борошна та обсмажені до золотистого кольору. Їхній нейтральний, але насичений смак чудово підкреслює основні інгредієнти страви.
  • Універсальний солдат: Вони незамінні для:
    • Крем-супів: Кругла форма ідеально тримається на густому супі.
    • Бульйонів: Легко вбирають рідину, не розмокаючи миттєво.
    • Салатів: Гармонійно доповнюють будь-яку зелень і овочі.
    • Закусок: Можуть використовуватися як основа для міні-канапе або просто як хрусткий снек.
  • Зручна вага 100 г: Більша упаковка для справжніх поціновувачів хрусткої насолоди або для приготування страв на всю родину.
  • Якість Rialto: Португальське виробництво, що гарантує високі стандарти та свіжість продукту.

Надайте вашим стравам хрустку родзинку з круглими крутонами Rialto!

Загальна інформація

Країна виробник

Португалія

Бренд

Rialto

Вага

100 г

Пакування

Поліетилен

Термін зберігання

12 міс

В коробці

14 шт

На палеті

Склад:

пшеничне борошно (глютен) (64,4%), олія соняшникова, дріжджі сухі, сіль, борошно солодове ячмінне (глютен), антиоксидант: аскорбінова кислота. Може містити сліди сої, молока та насіння кунжуту.

Залиште ваше резюме

Зворотній зв'язок

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.