Врап (сендвіч-рап) для сніданку з яєчнею
На перший погляд класична яєчня, але подана інакше — в тортильї! Звичайно, з повним гарніром: цибулькою, беконом і голландським сиром.
Крок 1:
Розігріваємо сковорідку з шматочком масла; на розтопленому маслі підрум’янюємо червону цибулю, додаємо збиті яйця і смажимо яєчню.
Крок 2:
Приготовану таким способом яєчню накладаємо на мультизернову тортилью Dijo, додаємо бекон, голландський сир, цибулю, додаємо до цього оливкову олію і соус табаско за смаком.
Крок 3:
Все це складаємо в формі класичного Врапа (сендвіч-рола) — дивись: курс загортання.
Крок 4:
На малому вогні розігріваємо сковорідку (без додавання олії) І підрум’янюємо складену навпіл тортилью рівномірно з усіх боків.
Дистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”
Всі права захищені, 2019.