Томатна тортилья зі шпинатом під сирним соусом бешамель
Простий рецепт для корисного і швидкого обіду. Шпинат чудово поєднується з сиром фета — особливо під шубою з соусу бешамель
Крок 1:
Шпинат ополіскуємо, бланшируємо, віджимаємо і нарізаємо (заморожений спочатку розморожуємо і теж добре віджимаємо). Додаємо нарізаний дрібними кубиками сир фета, сметану, часник, сіль, перець — все ретельно перемішуємо.
Крок 2:
Обсмажуємо олію і борошна робимо білу зажарку. Перемішуючи лопаткою, повільно вливаємо холодне молоко і смажимо, поки соус не стане густим. Знімаємо його з вогню, змішуємо з тертим сиром «Гоуда», додаємо до смаку приправи: мускатний горіх, сіль, перець.
Крок 3:
Томатні тортильи Dijo фаршируємо шпинатним фаршем, звертаємо в рол і щільно укладаємо в змащену жиром форму для випічки — заливаємо сирно-бешамельним соусом.
Крок 4:
Блюдо запікаємо біля 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 ° C. Подаємо на стіл гарячим.
Дистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”
Всі права захищені, 2019.