Тако або такос
Це традиційна мексиканська страва. Вони дуже популярні і в фірмових ресторанах, і у швидких вуличних перекусах. А його фішка це основа — неймовірно смачна і хрустка.
Тако складається з кукурудзяної або пшеничної тортильї c різноманітною начинкою — яловичиною, свининою, курятиною, морепродуктами, підсмаженим бобами, овочами. В якості приправи служать сир, кінза, цибуля, сальса, гуакамоле. Тако їдять без столових приборів, складаючи тортилью з начинкою навпіл.
Рецепт
Такос мають фанатів у всьому світі. А наші такос виключні — їх можна зробити самостійно, вдома. Смак приголомшливий!
Крок 1:
Міні-тортильї Dijo підвішуємо в нагрітій духовці на решітці таким чином, щоб млинці висіли, формуючись у вигляді такос
Крок 2:
Коли вони підрум’яняться, виймаємо і охолоджуємо, а потім наповнюємо їх улюбленою начинкою (попередньо нарізаною шматочками)Крок 3:
Для підвищення хрусткості можна всередину додати хрусткі кукурудзяні начосДистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”
Всі права захищені, 2019.