Про страву
Кесадилья — це страва, що складається з тортильї і різних наповнювачів. Традиційно в кесадилью для начинки використовується тільки сир, але можна також приготувати з помідорами, грибами, з куркою, яловичиною, картоплею, квасолею і усім чим завгодно, що підвернеться під руку. Відмінність кесадильї від інших схожих страв полягає в тому, що в кесадилью не загортають начинку, а складають тортилью навпіл і розрізають на три або чотири частини.
Існує варіант кесадильї, в якому використовуються дві тортильї, між якими знаходиться начинка, на зразок сендвіча. Страва подається розрізаною на скибочки
Рецепт
Найпоширеніший спосіб приготування даної мексиканської страви — це кесадилья з куркою
Крок 1:
З курячого філе зробити фарш і обсмажити на олії на середньому вогні протягом 15 хвилинКрок 2:
З помідорів видалити шкірку, дрібно нарізатиКрок 3:
Натерти сирКрок 4:
На іншій сковороді також на середньому вогні посмажити гриби з цибулею (близько 10 хвилин)Крок 5:
До фаршу додати помідори і обсмажені гриби, перемішати, додати сіль, перець і продовжити смажити ще близько 3 хвилинКрок 6:
На половину тортильї викласти сир і зверху покласти фарш з помідорами і грибамиКрок 7:
Накрити другою половиною тортильї всю начинку і обсмажити кожну сторону на сухій сковороді. Кесадилью розрізати на 2-4 частини і подати до столу
Дистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”
Всі права захищені, 2019.