Про страву
Страва, що складається з м’якого пшеничного коржа (тортильї), в яку загорнута різноманітна начинка, наприклад, фарш, квасоля, рис, помідори, авокадо або сир. Іноді також додається салат і сметана або томатний соус на основі перцю чилі.
У процесі приготування начинку ретельно подрібнюють, змішують, додають соус і кладуть на тортилью, потім згортають в щільний рулет. Потім рулет поміщають на кілька хвилин в духовку або на гриль, щоб страва мала хрустку скоринку і стала однорідною.
Рецепт
Рецепт для чудового обіду. Для всіх любителів світової кухні. Тортилья, a в ній куряча грудинка, сальса і гуакамоле
Крок 1:
Сальса з помідорів — помідор миємо, нарізаємо четвертинками, видаляємо насіння (ошпарюємо його окропом і знімаємо шкірку). Потім нарізаємо дрібними кубиками всі інгредієнти сальси і ретельно перемішуємо їх, в кінці додаємо приправи (за смаком)Крок 2:
Гуакамоле — авокадо миємо, розрізаємо навпіл, виймаємо кісточку і дістаємо м’якоть, змішуємо всі інгредієнтиКрок 3:
Куряче філе обсмажуємо на грилі або смажимо на невеликій кількості олії (можна попередньо панірувати)Крок 4:
Тортилью Пшеничну Dijo запікаємо в духовці, мікрохвильовій печі або підсмажуємо на розігрітій сковороді без олії (45 сек. З кожного боку)
Крок 5:
Змащуємо тортилью гуакамоле, накладаємо всі інгредієнти, додаємо 2 ложки сметани і все це звертаємо в ролДистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”
Всі права захищені, 2019.