Про страву
Страва, що складається з м’якого пшеничного коржа (тортильї), в яку загорнута різноманітна начинка, наприклад, фарш, квасоля, рис, помідори, авокадо або сир. Іноді також додається салат і сметана або томатний соус на основі перцю чилі.
У процесі приготування начинку ретельно подрібнюють, змішують, додають соус і кладуть на тортилью, потім згортають в щільний рулет. Потім рулет поміщають на кілька хвилин в духовку або на гриль, щоб страва мала хрустку скоринку і стала однорідною.
Рецепт
Ситна і смачна страва. Ідеальна на обід або на вечерю. Пікантний м’ясний фарш, до нього рис, начос і майонезний соус
Крок 1:
Підсмажуємо перемелене м’ясо і додаємо в нього кукурудзу, перець і червону квасолю; до приготовленого таким чином м’ясного фаршу додаємо спеції, щоб він був досить пікантнийКрок 2:
Тортилью Пшеничну Dijo розігріваємо і змащуємо майонезним соусом
Крок 3:
Потім накладаємо всі інгредієнти — включаючи начос для посилення хрусткості страви — і скручуємоДистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”
Всі права захищені, 2019.