Про страву
Страва, що складається з м’якого пшеничного коржа (тортильї), в яку загорнута різноманітна начинка, наприклад, фарш, квасоля, рис, помідори, авокадо або сир. Іноді також додається салат і сметана або томатний соус на основі перцю чилі.
У процесі приготування начинку ретельно подрібнюють, змішують, додають соус і кладуть на тортилью, потім згортають в щільний рулет. Потім рулет поміщають на кілька хвилин в духовку або на гриль, щоб страва мала хрустку скоринку і стала однорідною.
Рецепт
Ідея, щоб приготувати чудовий обід для всієї сім’ї. Тортилья з чилі кон карне і ніжним м’ясом курячої грудинки-гриль
Крок 1:
Соус а-ля чилі кон карне — цибулю очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо, підсмажуємо на сковороді, додаємо помідори і випаровуємо воду; потім додаємо консервовану квасолю, кукурудзу, а в кінці додаємо приправи за смакомКрок 2:
Часниковий соус — змішуємо майонез з часником, додаємо приправи за смакомКрок 3:
Куряче філе обсмажуємо на грилі або смажимо на невеликій кількості олії. (можна також попередньо панірувати)Крок 4:
Помідори миємо ( ошпарюємо окропом і очищаємо від шкірки), потім нарізаємо кубикамиКрок 5:
Тортилью Пшеничну Dijo запікаємо в духовці, мікрохвильовій печі або підсмажуємо на розігрітій сковороді без олії (45 сек. з кожного боку)
Крок 6:
Змащуємо тортилью соусом а-ля чилі кон карне, накладаємо всі інгредієнти і звертаємо в ролДистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”
Всі права захищені, 2019.