+38 (066) 869-45-28, +38 (0332) 78-48-87
ТОВ “Сі Джі Трейд”
  • Головна
  • Про компанію
  • Продукція
  • Рецепти
  • Співпраця
  • Контакти
  • 🇷🇺🇬🇧Language
    • 🇷🇺Русский
    • 🇬🇧English

Рецепти

Тортилья є основою для багатьох страв, до найбільш популярних традиційних страв з тортильи можна віднести буріто, кесаділью, тако, фахітос, та інші закуски. Обов’язковим елементом всіх страв з тортильи вважаються соуси і салати (наприклад, сальса або гуакамоле), що додають їм соковитості і формують той самий неповторний смак. Крім того, тортильї часто подають замість хліба до інших страв (наприклад, до чилі кон карне). Вони служать основою для пирогів, рулетів з начинкою, канапок і сендвічів. Їх їдять смаженими або печеними, подають просто так або згортають і наповнюють начинкою. Начинка може бути як солона, так і солодка. А хрусткі шматочки використовують як гарнір і загущують ними супи. Продукт прекрасно підійде для організації вечері, приємно урізноманітнить повсякденне домашнє меню, а також меню ресторанів та кафе, та являється здоровим аналогом фастфуду.

КУРС СКРУЧУВАННЯ ТОРТИЛЬЇ

Як подавати тортилью? З фантазією! Представляємо Вам кілька цікавих і дуже ефективних способів.

МИСОЧКА

запікаємо тортилью в двох мисках, надаємо їй форму у великій мисці, а зсередини притискаємо меншою

РУЛОН

скручуємо тортилью класично як млинець, залишаючи відкритою з обох сторін

ХОТ-ДОГ

скручуємо тортилью в рулон, закритий з одного боку

МІШЕЧОК

накладаємо фарш в центр тортильЇ, збираємо усі краї вгору і формуємо мішечок, зав’язуючи його, напр., Зеленою цибулею

ТАКО

підвішуємо міні-тортильї на решітці в духовці і запікаємо їх так, щоб вони придбали форму літери «U»

П’ЯДИНА

наповнену начинкою тортилью складаємо навпіл і так запікаємо

НАЧОС

нарізаємо тортилью трикутниками, їх розмір залежить від Ваших переваг

КЕСАДИЛЬЯ

наповнену начинкою тортилью складаємо навпіл і так запікаємо, потім розрізаємо на три або чотири рівні частини

РІЖОК А-ЛЯ КЕБАБ

надрізаємо тортилью (від краю до центру) і скручуємо в ріжок, який наповнюємо начинкою

ВРАП (Сендвіч Врап)

скручуємо тортилью як крокети, тобто рулон, закритий з обох сторін

РІЖОК

складаємо тортилью навпіл і знову навпіл, відкриваємо

МАКАРОНИ

скручуємо тортилью в рулон і ріжемо на тонкі смужки

ЗІРКА

накладаючи на себе по черзі боки, складаємо тортилью так, щоб вийшов шестикутник, сформовану таким чином зірку запікаємо

КОНВЕРТ

накладаємо фарш на тортилью і складаємо її чотири сторони в середину, потім всю складаємо ще навпіл

ТРИКУТНИК

два протилежні краї тортильи накладаємо один на одного навскоси і закриваємо третім знизу

Контакти

43023, Волинська область,
м. Луцьк, вул. Карбишева, 1
+38 (066) 869-45-28
+38 (0332) 78-48-87
[email protected]

Категорії

  • Головна
  • Про компанію
  • Продукція
  • Рецепти
  • Співпраця
  • Контакти
  • 🇷🇺🇬🇧Language
    • 🇷🇺Русский
    • 🇬🇧English

Дистриб’ютор в Україні ТОВ “Сі Джі Трейд”

Всі права захищені, 2019.

ТОВ “Сі Джі Трейд” - офіційний дистриб'ютор в Україні